Transportkar-modatech.nl

Veelzijdig, robuust en stabiel.

De transportkarren van Modatech.

De Modatech transportkarren zijn veelzijdig en superstabiel, ook op oneffen terrein.

VEELZIJDIG
De transportkarren Moritz TK1-500 en Moritz TK2-600 van Modatech zijn zeer bijzonder door hun veelzijdigheid en gemakkelijk in gebruik. Door de verschillende mogelijkheden om  aanbouwwerktuigen en toebehoren te monteren is het mogelijk om zware en onhandelbare lasten eenvoudig te tillen en te verplaatsen. Overtuigende techniek tot in detail en de superieure kwaliteit van de Modatech transportkarren onderscheid zich van de rest wat op dit gebied leverbaar is. De ideale oplossing voor het verplaatsen van zware boomcontainers, planten en andere zware lasten door één persoon. In samenspel met één in hoogte verstelbare handgreep en voettrap wordt een enorme hefboomwerking verkregen waardoor het verplaatsen van zware lasten aangenaam verlicht wordt.
ROBUUST
De transportkar bestaat uit verzinkt staal en is uiterst robuust en stabiel.
De maximale aslast bedraagt 500 kg.
De wielen zijn kogel gelagerd, met brede luchtbanden op stalen velgen waardoor deze karren uitstekende rij eigenschappen hebben op oneffen terrein.

De transportkarren zijn in vele bedrijfstakken toepasbaar zoals in boomkwekerijen, tuincentrums, hoveniers, stratenmakers enz. Ze zijn voorzien van een CE keuring en verlichten het werk aangenaam. De investering kan u een directe besparing opleveren in ziekte en personeelskosten.
UITBREIDBAAR
Van één in hoogte verstelbare bloempot lifter, palletvorken , steekwagen , steektanden , stamhouder, vaste of klapbare voettrap, tot zelfs een kraan bieden wij voor iedere situatie de helpende hand. Het maakt niet uit of u nu grote of kleine potten, stenen , planten, bomen , hooi-en strooibalen , houtstammen of een beladen pallet moet transporteren , de Modatech transportkarren verplaatsen alles, moeiteloos en sterk.

De Modatech transportkar is leverbaar in twee varianten, de TK1 en TK2, en wordt standaard geleverd met ondergrijper en een snelspankoord.

Modatech TK1 en TK2 basismodel.

De TK1 en TK2 met palletdrager.

De TK1 en TK2 met steekwagen.
 

In hoogte en omvang verstelbare bloempotlifter.

Bezoek Modatech ook op IPM Essen!